Część wyników badań

Dostępne jest już część wyników badań:

Wynik j.m. Wartość referencyjna Komentarz
Immunoglobuliny E (IgE) w surowicy 26.6 IU/ml < 100
Hormon tyreotropowy (TSH) 3.030 uU/ml 0.270 – 4.200 Badanie wykonano testem III generacji. metoda ECLIA
Tyroksyna wolna (FT4) 20.4 pmol/l 12.0 – 22.0 metoda ECLIA
Przeciwciała anty – TPO < 5 IU/ml < 34 metoda ECLIA
Przeciwciała anty – TG < 10 IU/ml < 115 metoda ECLIA
Przeciwciała anty – HIV1/HIV2, antygen p24 ujemny ujemny metoda ECLIA W badanej surowicy nie stwierdzono obecności przeciwciał anty HIV1/HIV2, nie stwierdzono obecności antygenu p24.
Kał – pasożyty NIE WYKRYTO

Jak widać, muszę szukać dalej.

Reklamy

Otagowane:

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: